SVE JE POČELO NA ZADUŠNICE, NI SVEŠTENIK NIJE POMOGAO MLADOM BRAČNOM PARU: Priča stara 13 godina još se prepričava u Ljubiću, selu kod Čačka

Autor:

Vesti

28.11.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čulo se škripanje patosa, udaranje o vrata, grebanje, zveckanje čaša, koraci...

SVE JE POČELO NA ZADUŠNICE, NI SVEŠTENIK NIJE POMOGAO MLADOM BRAČNOM PARU: Priča stara 13 godina još se prepričava u Ljubiću, selu kod Čačka

Foto: Youtube/ Glas Zapadne Srbije

U selu Ljubić, kod Čačka, se pre trinaest godina uselio mladi bračni par koji se susreo sa čudnim zvucima, zavijanjem, lupanjem, zvukom koraka. pre njih u kućo je živela starija gospođa koja je preminula. Pozvali su sveštenika da osvešta kuću, što je i urađeno ali čim su se vratili kuća je bila prekrivena crnom paučinom. Zet pokojnice je negirao ove navode.

Narod se još seća kako su tada mladi supružnici Željko i Olgica iznajmili kuću u tom mestašcu, taman je fino sredili po volji i jedva čekali da počnu svoj mladenački i bračni život.

Iako se otad u medijima nisu pojavljivali ostao je snimak njihovih tvrdnji onog što su svojim ušima čuli i doživeli u toj kući.

- Sve je počelo na Zadušnice. Čim padne mrak počne čukanje, hodanje krz kuću, plašenje, zveckanje tanjira... - ispričao je pre 13 godina za Glas zapadne Srbije mladi supružnik rekavši da je par meseci pre njihovog useljenja u toj kući umrla žena.

- Čoveče, kažem ti ja, legli mi uveče da spavamo, prvo veče, kuče stalno zavija na vrata - ispričao je stanar

Njegova mlada supruga tada je rekla da ne može da opiše to zavijanje koje je više ličilo na mjaukanje.

- Drugo veče ponovo ista priča, kuče zavija i počinje lupanje i tačno čuješ kako idu koraci - ispričao je tada.

Čulo se škripanje patosa, udaranje o vrata, grebanje, zveckanje čaša, koraci... a onda su pozvali i sveštenika.

Samo što je sveštenik osveštao kuću, šok već na vratima

- Pop je osveštao kuću i kad smo se posle sat vremena vratili, oko pola osam uveče, celu kuću zatekli smo u crnoj paučini - kaže muškarac.

Mile, prvi komšija i kaže da nije video duhove ali jeste crnu paučinu, ali tvrdi da je sve bilo okrečeno i da je padao sneg.

I sveštenik je tada ispričao da je poznavao pokojnicu i da je bila pristojna žena, da joj je ulazio u kuću, svetio vodicu, ali da nije slavila krsnu slavu.

- Par je insistirao da tog dana osveštam kuću. Duhovi postoje i svako od nas ima anđela čuvara, ali ima i onih zlih duhova kojih se treba čuvati - rekao je prota Milenko Lazić 

Zet pokojnice, Mihajlo, tada je pred kamerama ispričao da su te priče o duhovima čista laž i insistirao da se kuća snimi baš noću, kao i da je u gluvo doba noći boravio u njoj i sedeo ispred na klupi ali da ništa nije čuo ni video i da je njemu i njegovoj ženi zbog ovakvih priča naneta duševna bol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading