LUNE MILENKOVIĆ OSTAJE U KURTIJEVOM KAZAMATU JOŠ DVA MESECA! Produžen mu pritvor!

Autor:

Vesti

21.11.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenković se trenutno nalazi u zatvoru visoke bezbednosti u Grdovcu kod Podujeva. Samozvane kosovske vlasti ga sumnjiče da je organizovao napade na pripadnike KFOR-a i kosovske policije u Zvečanu.

LUNE MILENKOVIĆ OSTAJE U KURTIJEVOM KAZAMATU JOŠ DVA MESECA! Produžen mu pritvor!

Foto: Facebook

Osnovni sud u Prištini doneo je danas odluku da se pritvor Milunu Milenkoviću Lunetu, koji je uhapšen 13. juna u jednom od lokala u centru Kosovske Mitrovice, produži za još dva meseca. Ovu odluku je doneo sud na zahtev specijalnog tužilaštva, a potvrdila ju je portparolka suda Mirljinda Gaši, prenosi RTS.

Milenković se trenutno nalazi u zatvoru visoke bezbednosti u Grdovcu kod Podujeva. Kosovske vlasti ga sumnjiče da je organizovao napade na pripadnike KFOR-a i kosovske policije u Zvečanu.

Prema navodima prištinskih vlasti, Milenković je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u planiranju i izvršenju ovih napada.


Specijalci kosovske policije su uhapsili Miluna Milenkovića, srpskog sportistu i trenera u Kik boks klubu "Kosovska Mitrovica", pod optužbama, kako je svojevremeno rečeno, da je vođa "Civilne zaštite" i da stoji iza napada na pripadnike Kfora u Zvečanu.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je da je Milenković uhapšen po ličnom nalogu Aljbina Kurtija, kojeg je, kako je rekao, kosovska policija mesecima jurila i pretila hapšenjem, jer je istaknuti borac za prava Srba na severu Kosova.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading