PRUGA ODŽACI-RATKOVO PONOVO PROHODNA: Vagoni uklonjeni - saobraćaj se odvija nesmetano!

Autor:

Vesti

18.11.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su se sudarili putnički i teretni voz oko 18:40 časova, pri čemu je pet osoba povređeno.

PRUGA ODŽACI-RATKOVO PONOVO PROHODNA: Vagoni uklonjeni - saobraćaj se odvija nesmetano!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Železnički saobraćaj na pruzi Odžaci-Ratkovo normalizovan je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć na toj deonici pruge. Sudarili su se putnički i teretni voz oko 18:40 časova, pri čemu je pet osoba povređeno.

Nadležne službe su od sinoć intervenisale na terenu, a tokom današnjeg dana oštećeni vagoni su uklonjeni sa pruge, omogućavajući time normalizaciju železničkog saobraćaja na tom delu trase.

- I putnički, i teretni voz uklonjeni su sa lokacije između Odžaka i Ratkova, gde se sinoć dogodio sudar ove dve kompozicije. Najpre je danas u prepodnevnim satima uklonjen teretni voz. Nakon toga, a posle konsultacija stručni službi i Pomoćnog voza Infrastrukture železnica Srbije, doneta je odluka da se putnički voz sa mesta sudara 'odgura' uz pomoć dizel lokomotive do Odžaka - rekao je ranije danas za Telegraf.rs Nenad Stanisavljević, portparol "Infrastrukture železnice Srbije".

Saobraćaj je normalizovan oko 14.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading