NOVO RADNO VREME NA GRANIČNOM PRELAZU HORGOŠ 2 - RESKE 2: MUP saopštio da će radno vreme biti izmenjeno zbog predstojećih praznika

Autor:

Vesti

18.11.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ponedeljka na prelazu Horgoš 2 - Reske 2 radno vreme će biti 24 časa.

NOVO RADNO VREME NA GRANIČNOM PRELAZU HORGOŠ 2 - RESKE 2: MUP saopštio da će radno vreme biti izmenjeno zbog predstojećih praznika

Foto: Printscreen/ AMSS

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da će na graničnom prelazu Horgoš 2 - Reske 2, od 20. novembra do 31. januara iduće godine, radno vreme će biti 24 časa dnevno, umesto dosadašnjeg od 7 do 19 časova.

Kako se navodi, to se čini zbog pojačanog prometa putnika i prevoznih sredstava preko državne granice, i ne odnosi se na autobuski i teretni saobraćaj.

Uprava carina je ranije saopštila da će radno vreme prelaza Horgoš 2, od 20. novembra do kraja januara 2024. godine, biti produženo "zbog uobičajeno većeg priliva putnika u vreme predstojećih praznika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading