PRAVA LJUBAV PREVAZILAZI SVE PREPREKE! Marija je svom dečku Milošu iz Lajkovca DONIRALA BUBREG!

Autor: Lajkovacnadlanu

Vesti

07.11.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom velike humanitarne akcije koja je ujedinila Lajkovac, Srbiju i dijasporu, a prvenstveno zahvaljujući solidarnosti njegove devojke Marije Milojković (31), tridesetogodišnjem Milošu Markoviću iz Strmova je u Turskoj uspešno izvršena transplatacija bubrega.

PRAVA LJUBAV PREVAZILAZI SVE PREPREKE! Marija je svom dečku Milošu iz Lajkovca DONIRALA BUBREG!

Foto: Facebook

 Ova priča je dokaz da ljubav zaista može prevazići sve prepreke, čak i bolest.

Marija i Miloš su nazvani Romeom i Julijom ovog vremena, a njihova priča je gotovo filmska. Kada je bolest zakucala na Markova vrata, Marija je bez razmišljanja odlučila da donira svoj bubreg kako bi mu omogućila bolje sutra. Njih dvoje su tako pokazali da izreka "i u dobru i u zlu" nije samo fraza, već i jedna od najjačih ljubavi.



Marija je izrazila svoju želju i spremnost da pomogne Milošu, čak i po cenu svog zdravlja. Ona je bila jedna od glavnih učesnika u akciji prikupljanja sredstava za njegovo lečenje. Oboje su otišli u Tursku na preglede, a doktor im je dao nadu da će se operacija uskoro obaviti. Zahvaljujući njihovoj hrabrosti i ljubavi, sve se poklopilo i operacija je uspešno izvršena.



Marija je istakla da je samo želela da pruži svom voljenom šansu za život i da je presrećna što je u tome uspela. Ona je pokazala da je ljubav jača i od najtežih životnih bitaka. Miloš se sada dobro oseća i već je počeo da ustaje, šeta i jede. Iako ima bolove, zna da je najgore konačno iza njega.

Ovaj predivan par je svima pružio lekciju o ljubavi i solidarnosti. Njihova priča je doprla do srca mnogih ljudi, a njihova hrabrost i ljubav su inspiracija za sve nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading