ŠTA JE SINIŠA MALI PORUČIO NA BIRAČKOM MESTU?!

Autor: Tanjug

Vesti

04.03.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradionačelnik Beograda i kandidat na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Siniša Mali izjavio je da će Beograđani danas pokazati svoj stav prema rezultatima koji su postignuti u protekle četiri godine, ali i prema planu koji je definisan za naredne četri.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Goll
Siniša Mali

- U protekle četiri godine smo mnogo uradili na tome da modernizujemo naš grad, da od Beograda napravimo grad kranova, grad dizalica, da konsolidujemo naše javne fiansije kako bi stvorili jaku i čvrstu osnovu za dalji razvoj našeg grada - rekao je Mali, nakon što je glasao na biračkom mestru broj dva u ulici Kraljice Marije.

Mali očekuje da današnje glasanje pokaže stav Beograđana prema rezultatima koji su ostvareni u prethodne četiri godine i prema programu koji je definisan za naredne četiri, "a koji podrazumeva dalju modernizaciju našeg grada i da našoj deci ostavimo lepše i bolje mesto za život".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading