NAJTUŽNIJA POVORKA ZA UBIJENE SRBE! Nepregledne kolone uplakanih se opraštaju, krici majki i dece paraju nebo

Autor:

Vesti

01.10.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tela su stigla u pogrebnim vozilima Kosovske Mitrovice, a porodice su juče prvi put videle svoje najmilije, dopremljene, kako se saznaje, u vrećama i pokrivene čaršavima.

NAJTUŽNIJA POVORKA ZA UBIJENE SRBE! Nepregledne kolone uplakanih se opraštaju, krici majki i dece paraju nebo

Foto: Privatna arhiva

Stefan Nedeljković ispraćen sa Kosmeta

Najtužnije kolone danas su na Kosovu i Metohiji, gde se u minohodu porodica, prijatelji i ostali poslednji put opraštaju od Stefana, Bojana i Igora, koji su ubijeni u oružanom sukob u Banjskoj.

Tela su dopremljena pogrebnim vozilima Kosovske Mitrovice, a porodice su juče prvi put videle svoje najmilije, dopremljene, kako se saznaje, u vrećama i pokrivene čaršavima.

U obližnjoj kapeli članovi porodica, kako i nalažu naši pravoslavni običaji, svoje najmilije su doterali, presvukli, da bi ih potom poslednji put odvezli do svojih kuća.

Sine, sine, kako te majka dočekuje - čula se kuknjava majke jednog od ubijenih Srba.

Foto: youtube.com/Kosovo Online

 

 

U Rudare su posmrtni ostaci Stefana iz Zvečana, Bojana i Igora rodom iz Leposavića, stigli u dvoja pogrebnih vozila oko 16 časova.

Jecaji rodbine, krici dece i članova porodice paraju nebo, prenose reporteri sa lica mesta, a ispred kuće Nedeljkovića u Zvečanu, komšije i prijatelji došli su da izjave saučešće. Skamenjenih lica stajali su na putu ispred kuće, u mimohodu, da odaju počast ovom vrsnom sportisti i ocu tri maloletne devojčice.

Stefan će danas u 15 časova, po želji porodice, biti sahranjen u Vrnjačkoj Banji.

Kilometarska kolona sa članovima porodice, prijateljima, poznanicima i komšijama krenula je od Nedeljkovićeve kuće i napravila krug pored crkve Svetog Đorđa do zgrade Metala. Tu su parkirani autobusi za prevoz na sahranu u Vrnjačkoj Banji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

https://t.me/c/1291323076/60861

 

Komentari (0)

Loading