Vulin: SREĆAN DAN VOJNOMEDICINSKE AKADEMIJE!

Autor: Tanjug

Vesti

01.03.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je svim pripadinicima Vojnomedicinske akademije čestitke povodom 2. marta - Dana Vojnomedicinske akademije.

RepublikaFoto: Tanjug
Svoj rad potvrđujete rezultatima, naveo je Vulin

Tog dana 1844. godine, knez Aleksandar Karađorđević doneo je akt o osnivanju bolnice Centralne vojske, čime su udareni temelji Glavne vojne bolnice, preteče današnje Vojnomedicinske akademije, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

- Nastavljajući tradiciju dugu gotovo dva veka, zahvaljujući izuzetnoj stručnosti, profesionalnosti i lekarskoj etici na visokom nivou uspeli ste da steknete izuzetan renome kako u našoj zemlji, tako i u regionu.

Svoj rad potvrđujete uspešnim rezultatima u preventivnoj, sekundarnoj i tercijarnoj medicini, lečenju, nastavnom i naučnoistraživačkom radu i u svakom trenutku pokazujete šta za vas predstavljaju i znače izvori medicinskih nauka i data Hipokratova zakletva - naveo je Vulin.


On je izrazio želju da VMA zadrži status respektovane zdravstvene ustanove uveren da će biti značajan činilac vojnog zdravstva i ostvarivati zapažene rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
mrsavi

01.03.2018 12:27

VMA je institucija!

Waffenruhe

01.03.2018 12:49

Jubilej nije mali, a i VMA je dokazala svoju vaznost!

Waffenruhe

01.03.2018 12:49

Pridruzujem se cestitkama!

Zoi

01.03.2018 12:53

Sve cestitke!