MILUN TODOROVIĆ, SNS: Obradović patološki mrzi porodicu Vučić

Autor: Tanjug

Vesti

28.02.2018

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lider Dveri Boško Obradović najnovijim javnim nastupom očito želi da pokaže da ga Čačak i problemi Čačana ne dotiču, jer u svojim mislima i zabludama očito smatra da je prerastao i prevazišao malu, provincijsku sredinu i svim snagama "puca" na prestonicu", ocenio je večeras član Predsedništva SNS Milun Todorović.

RepublikaFoto: Promo
Bez dlake na jeziku: Milun Todorović

On navodi da je Obradović u emisiji "Upitnik" na RTS, još jednom pokazao da su mu ekstremizam, mržnja prema neistomišljenicima, iznošenje najtežih optužbi bez dokaza i nepoštovanje bilo kakvih moralnih normi i pravila, omiljeni metodi političke borbe.

Predstavljanje programa svoje liste za lokalne izbore u Beogradu, naveo je Todorović, Obradović je započeo i završio paušalnim optužbama na račun svih ostalih takmaca u izbornoj utakmici, optužujući sve od reda za kriminal, korupciju, partokratiju... a da nije naveo ni jedan konkretan problem i način njegovog rešavanja.

Prema njegovim rečima, lajtmotiv Obradovića je i ovom prilikom bila vlast u Srbiji i Beogradu, iskazan kroz patološku mržnju prema Srpskoj naprednoj stranci i posebno porodici Vučić.

- Čelniku Dveri je kao koalicioni partner prihvatljiv čak i Saša Radulović, čovek koji zastupa potpuno suprotne ideje i stavove u odnosu na njegovu političku opciju, ali to nije bitno, pošto je on jedini u Srbiji prihvatio da pravi pakt sa Dverjanima - kaže se u saopštenju.


Funkcioner SNS ističe da odluku ko će voditi Beograd i Srbiju donosi narod na izborima i da "u takvoj situaciji Obradović i njemu slični nemaju nikakvu šansu".

Todorović je pozvao sve Čačane koji imaju mesto prebivališta i glasačko pravo ostvaruju u Beogradu, da u nedelju izađu na birališta, glasaju po svojoj savesti, a glas daju onome za koga veruju da može doneti bolji život našoj prestonici i Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
milica

28.02.2018 21:11

on mrzi i sam sebe

sasa

01.03.2018 06:22

@milica - On je sam sebi dovoljan u zivotu

Surova istina

28.02.2018 21:14

Obradoveić je jedna veoma neuravnotežena ličnost, bahata, prosta, nekulturna i nasilna.

radovan

28.02.2018 21:16

Obradović patološki mrzi sve oko sebe. Opoziciji, čast izuzecima, treba dobar psihijatar, mnogo je obolelih i opasnih likova.