RADULOVIĆ KUKA JER "DRUGI RADULOVIĆ" NIJE ZABRANJEN

Autor: Tanjug

Vesti

28.02.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Radulović, lider Dosta je bilo, negodovao je danas zato što Ustavni sud, kako kaže, nije hteo da odlučuje po njegovoj tužbi koju je podneo protiv liste "Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka" čiji je nosilac pomoćnik predsednika opštine Zemun Milorad Radulović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Stalno zvoca: Saša Radulović

Radulović je listu Milorada Radulovića nazvao "lažnom" i izneo tvrdnju da ju je pripremio SNS kako bi zbunio birače.

- Lista nosi naziv i reklamira se kao ''Dosta je bilo - Radulović”. Tražili smo privremenu meru da se lažnoj listi zabrani učešće na izborima. Ustavni sud se obrukao, jer nije hteo da odlučuje - rekao je Radulović novinarima u skupštini.

On smatra da se situacija sa "lažnim listama" ne dešava prvi put, navodeći da su one postojale i ranije, a kao primer je naveo listu "Tomislav Nikolić" koja je, kaže, uspela da "prevari" 2,5 odsto birača.

Radulović je poručio biračima da "paze" kada u nedelju dođu na glasanje i izrazio nadu da će Ustavni sud ipak doneti privremenu meru da se “lažne” liste ne nalaze na glasačkom listiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
mihajlo

28.02.2018 16:48

Ova koalicija kuka nad samim sobom!

Mila

28.02.2018 16:51

Ne vidim sta bi promenilo kada bi se drugi Radulovic zabranio? Ovaj prvi ne bi nista ni dobio ni izgubio na izborima, i ovako i onako ima malu podrsku gradjana.

MilanZika84

28.02.2018 16:53

Nije sija nego vrat.Obe liste su iste udaraju u prazno bez programa i i ideja.

Aca

28.02.2018 16:53

On samo zna da kuka. U tome je šampion.