MIHAJLOVIĆEVA: Obezbedićemo obdaništa za decu zaposlenih u državnim institucijama!

Autor: Tanjug

Vesti

27.02.2018

14:48

Ministarka objašnjava da nije važno da li je u pitanju fabrika, kompanija ili ministarstvo, i najavljuje da će njeno ministarstvo obezbediti prostor za decu zaposlenih roditelja u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Mihajlovićeva o novim poslovima

Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije predložiće u narednom periodu da sve kompanije koje primaju nekakve subvencije države i zapošljavaju više od 100 radnika, obezbede prostor u okviru tih kompanija i institucija gde će se čuvati deca zaposlenih, izjavila je potpredsednica vlade i predsednica Kordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović.

Ona objašnjava da nije važno da li je u pitanju fabrika, kompanija ili ministarstvo, i najavljuje da će njeno ministarstvo obezbediti prostor za decu zaposlenih roditelja u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

- Predlog Kordinacionog tela u narednom periodu će biti da sve kompanije koje primaju subvencije od strane države imaju preporuku u ugovoru, od strane vlade, da ukoliko zapošljavaju više od 100 ljudi, da tu postoji prostor gde će moći da budu deca - rekla je Mihajlovićeva.

Komentari (0)

Loading