GRADSKI ODBOR SNS: Đilasove laži neće anulirati dug Beograđana

Autor: Tanjug

Vesti

26.02.2018

20:51

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je danas da izrečene laži, pretnje i mržnja od strane Dragana Ðilasa neće anulirati dug Beograda od 1,2 milijarde evra, deficit više od 20 odsto, otetih 46 miliona evra od socijalno ugroženih kategorija, kao ni predug spisak afera koje se vezuju upravo za Ðilasa.

Tanjug
Foto: Ilustracija

Dodaje se da je odgovornim upravljanjem od strane SNS-a, za samo četiri godine prepolovljen dug koji je Ðilas ostavio, smanjen deficit, te vraćena sva dugovanja prema socijalno ugroženim kategorijama.


- Redovno smo nastavili isplatu, konsolidovali smo javne finansije i uštedeli 14 milijardi dinara koje vraćamo Beograđanima i zato su na svakom ćošku gradilišta i zato se ulaže u putnu infrastrukturu - navodi se.

Ističe se da Beograđani vide ko radi u njihovom interesu, a ko za vlastiti džep, te da će građani na izborima 4. marta podržati rezultate i politiku razvoja koju nudi lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

- Tajkunski tim - Ðilas, Janković, Jeremić i sada Borko Stefanović, ne prezaju ni od čega u svojoj grčevitoj borbi za vlast, fotelju i privilegiju - ističe se u saopštenju.


Dodaju da "to što ceo lopovsko - tajkunski tim pati od amnezije", ne znači da su Beograđani zaboravili "rezultate vrsnog Ðilasovog tima, od Pionirskog grada koji je oteo deci da bi im ostavio pacove, preko Pazl grada u kome deca nisu mogla biti viđena, za razliku od špriceva, praznih flaša, do preplaćenih i nefunkcionalnih podzemnih kontejnera, koji su koštali šest miliona evra i to narodnih para".

Komentari (31)

Loading
Kolja

26.02.2018 21:45

Beogradjani veoma dobro pamte vladavinu DS i gde ih je njihova vladavina dovela, zato vise nece praviti takvu gresku i ponovo glasati za njih.

Aleksandar

26.02.2018 22:02

Njegove laži a ni dug se ne mogu anulirati. Beograđani nemojte zaboraviti da vam Je Đilas uništio grad.

KALVARIJA

26.02.2018 22:02

Đilasove laži su nesto najodvratnije sto je uopšte izgovoreno na politickoj sceni Srbije.