ALJBINE, JESI LI KOD TUŽIOCA? Haradinaj javno proziva Kurtija zbog narko afere

Autor:

Vesti

16.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurti nije reagovao na hapšenje Mujecija do ovog trenutka, dok je iz Samoopredeljenja saopšteno da je Mujeci isključen iz stranke.

ALJBINE, JESI LI KOD TUŽIOCA? Haradinaj javno proziva Kurtija zbog narko afere

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Ramuš Haradinaj, Aljbin Kurti

Ramuš Haradinaj, predsednik Alijanse za budućnost Kosova, je zatražio od Aljbina Kurtija reakciju na hapšenje Besnika Mujecija iz Samoopredeljenja, koji je uhvaćen u Albaniji zbog šverca narkotika. Očekuje se da će se ovo odraziti na političku dinamiku na Kosovu.


– Ajlbine, jesi li kod tužioca ili kod Mujecija? Živ bio! – napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

Aljbin Kurti je do sada stajao na strani optuženih za korupciju, tvrdi Haradinaj.

– Do sada je Kurti stajao na strani optuženih za korupciju i druge zločine. Bilo bi dobro da se sada oglasi kako bismo znali njegovu poziciju! – napisao je Haradinaj.

Kurti nije još uvek odgovorio na hapšenje Mujecija, dok je Samoopredeljenje saopštilo da ga je isključilo iz stranke. Ministarka pravde Albulena Hadžiu je reagovala na reakcije opozicionih stranaka na Kosovu nakon vesti o hapšenju Besnika Mujecija, nazivajući ih smešnim. On je uhvaćen pod optužbom da je švercovao drogu vrednu 400 miliona evra.

– Što se tiče optužbi opozicije, meni su smešne jer kada ne verujete ni sebi u ono što govorite, veoma je teško da vam neko drugi veruje. Smatramo da se takve optužbe iznose kada nemate činjenice i samo pokušavate da bacite pepeo u oči građanima – rekla je.

U utorak je uhapšen Besnik Mujeci u Tirani zbog sumnje u trgovinu drogom, a on je bio jedan od petoro uhapšenih.


Kako je saopštila albanska policija, ta grupa uhvaćena je sa više od 11.000 tableta droge ekstazi u vrednosti od 400.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading