Šešelj: Spremam knjigu "PRERANO UVELI LJOTIĆEVSKI PUPOLJAK BOŠKO OBRADOVIĆ"

Autor: B92

Vesti

25.02.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo najavljivani TV duel Vojislava Šešelja i Boška Obradovića kako se i očekivalo, doneo je seriju uvreda koje su dvojica političara razmenili, ali bilo je i duhovitih i ironičnih opaski.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Šešelj rekao Obradoviću da plaća danak neiskustvu

Na samom početku, lider Dveri Boško Obradović zahvalio se lideru SRS Vojislavu Šešelju što je pristao na televizijsku debatu sa njim i što je, kako kaže, došao umesto Vučića.

Prema njegovim rečima, na beogradskim izborima koji slede postoji "poštena ponuda, iako nedostaje više debata i slobode medija". 


- Kome se svidela aktuelna vlast neka glasa za njih, kome se svidela bivša vlast Demokratske stranke neka glasa za njih, a ko nije ni za jedne ni za druge takođe ima za koga da glasa. Beograđani prvi put ne moraju da biraju između istih - rekao je Obradović. 

Ubrzo je usledio i odgovor Šešelja: 


- Mislim da gospodin Obradović plaća danak neiskustvu – to je neverovatna vrsta bezobrazluka. On odmah vređa sagovornika i kaže da dolazi umesto nekoga. Mene je majka dovela na ovaj svet kao ličnost, nikada nisam ničiji zamenik bio - rekao je Šešelj. 

Osim toga, Šešelj je naveo da je on "srpski nacionalista par ekselans" , dok je Obradović "ljotićevac", na šta je Obradović rekao da je “proučavao sve, pa i intelektualce bliske Ljotiću“. 

Šešelj je naveo i da sprema knjigu pod nazivom "Prerano uveli ljotićevski pupoljak Boško Obradović". 

Lider SRS je nakon toga istakao da je on Vučićev politički protivnik, kao i da "srpski radikali temeljno kritikuju naprednjačku vlast u Skupštini Srbije", na šta je Obradović naveo da se “skupština trese od tolikih napada“. 


- Vučić ne popušta po pitanju nezavisnosti Kosova. Ključni faktor je hoće li prihvatiti ulazak Kosova u UN ili ne. Još uvek odoleva i dok je tako nama ne pada na pamet da izlazimo na ulicu da ga rušimo. Dokle god Vučić podržava RS i bori se da se RS ne utopi u unitarnu BiH – nećemo ga rušiti. Dokle god odbija da uvede sankcije Rusiji – nećemo ga rušiti - istakao je Šešelj. 

Osim toga, Šešelj je naveo i da "Vučića neće rušiti" sa Obradovićem, Radulovićem, Jankovićem i drugim članovima opozicije jer su "oni gori od Vučića".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading