MOST SVAKOG TRENUTKA PRETI DA SE SRUŠI, GRAĐANI UPOZORENI! Strogo zabranjeno kretanje po njemu, OPASNO JE! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.07.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na navedenoj lokaciji postavljena je adekvatna saobraćajna signalizacija, ali i dodatno je fizički obezbeđen, tačnije onemogućen prolazak.

MOST SVAKOG TRENUTKA PRETI DA SE SRUŠI, GRAĐANI UPOZORENI! Strogo zabranjeno kretanje po njemu, OPASNO JE! (FOTO)

Foto: RINA

Pre nepunih mesec dana usled naleta vodene bujice srušio se most koji spaja čačanska sela Mrčajevci i Mršinci, a sada je svim građanima stigao apel da ne koriste ni most na Slatinskoj reci u obližnjem selu Slatina, koji je oštećen i samim tim nebezbedan za prelazak.

- Usled oštećenja na javnom putu OP broj 123-09 neposredno ispred mosta na Slatinskoj reci, kao i samog mosta posmatrano iz pravca Slatine ka Mrčajevcima, zabranjeno je korišćenje i prelazak preko istog - potvrđeno je za RINU u JP Gradac.

Na navedenoj lokaciji postavljena je adekvatna saobraćajna signalizacija, ali i dodatno je fizički obezbeđen, tačnije onemogućen prolazak, jer je obilaskom terena ustanovljeno nepoštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

- Apelujemo na sve sugrađane i učesnike u saobraćaju da, radi sopstvene bezbednosti poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju - navode iz ovog javnog preduzeća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading