SRUŠENE LAŽI ALIŠE KERNS! Timoti Les: Ona ima istoriju davanja netačnih komentara o Balkanu

Autor:

Vesti

05.07.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski diplomata i Analitičar Timoti Les rekao je kako na izjave Kernsove niko u Britaniji više ne reaguje.

SRUŠENE LAŽI ALIŠE KERNS! Timoti Les: Ona ima istoriju davanja netačnih komentara o Balkanu

Foto: Printscreen/YouTube

Saradnik Centra za geopolitiku Univerziteta Kembridž Timoti Les istakao je da nema potrebe za uznemiravanjem povodom izjave britanske poslanice Ališe Kerns da "SPC učestvuje u švercu oružja ambulantnim kolima", jer, kako navodi, poslanica ima istoriju davanja netačnih komentara o Balkanu usled ograničenog razumevanja regiona.

U odgovoru za Kosovo onlajn, Les je naveo da na njene izjave niko u Britaniji ne reaguje, jer je ovo, kako navodi, samo poslednji primer njenih netačnih komentara.

- Ne vidim komentare Ališe Kerns kao nešto zbog čega bi se previše uznemiravali. KFOR je potvrdio da je njena tvrdnja neutemeljena i niko u Britaniji nije reagovao povodom njene izjave. Poslanica ima istoriju davanja netačnih komentara o Balkanu zbog naizgled ograničenog razumevanja regiona, a ovo je samo poslednji primer - poručio je Les.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.07.2023 22:08

To je hedna obicna glupaca i profuknjaca