Bastać BRUTALNO o opoziciji: Radulović - PSIHO, Šutanovac - AROGANTAN!

Autor: Republika

Vesti

20.02.2018

14:48

Marko Bastać nosilac liste "Šta radite, bre" oštro je iskritikovao opoziciju. Počevši od Đilasa, preko Šutanovca, pa sve do Radulovića on ih je opisao kao: "neuračunljive, arogantne, isključive".

youtube.com/Čuvamo Stari grad
Marko Bastać

Bastać je u jednom intervjuu za medije imao zadatak da u nekoliko reči izrazi svoju asocijaciju na imena aktuelnih kandidata na predstojećim beogradskim izborima. 

Na pitanje kakav je kandidat liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" Dragan Đilas, Bastać je uzvratio jednom rečju - "isključiv", dok ništa blaži nije bio prema kandidatu koalicije "Da oslobodimo Beograd" i predsedniku Demokratske stranke Draganu Šutanovcu kojeg je opisao kao "bivšeg i arogantnog".

Ipak, čini se da je najteža reč "pala" upravo na račun lidera Pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića, za kojeg je Bastać kratko rekao da je "psiho". Potom je čak upitan da se ispravi, te da li mu je "reč izletela", ali je Bastać potvrdio da stoji iza izgovorenog, prenosi srbijadanas.com.

U nastavku je predsednika Pokreta Dveri Boška Obradovića opisao porukom "Gde bežite", dok je za lidera radikala Vojislava Šešelja rekao da "nije isti kao pre".

- Nije to više isti Vojislav Šešelj, onaj koji je pravio skandale. Ovaj kao da nije tu. Ne prizivam to kao nešto dobro, nego je prva asocijacija da nije to to - ocenio je Bastać.

Komentari (30)

Loading
Nikolina

20.02.2018 14:57

Uskoro će im se i Bastać pridružiti. Ide mu uz karakter!

Marija

20.02.2018 15:00

Vaznoje da ste ovom prilikom pokazali i vi vase lice i da ste spremni da samo ogovarate i napadate.Kakav biste vi bili gradonacelnik koji ne zna nista dobro da kaze, vi bi bii sa svima u svadji i svaki dan bi nekog novog opljuvali u novinama.

Vesna

20.02.2018 15:02

Opozicija je haos. Ko je lud da glasa za ovakve likove?

Leonardo

20.02.2018 16:16

@Vesna - Nažalost u opoziciji su psihopate, zlostavljaci žena, staraca, lopovi, prodavci magle