VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE ITALIJANSKOJ VLADI: Berluskoni će ostati upamćen po smeloj politici i po svojoj jedinstvenoj harizmi

Autor:

Vesti

12.06.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berluskoni je preminuo u milanskoj bolnici u 87. godini.

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE ITALIJANSKOJ VLADI: Berluskoni će ostati upamćen po smeloj politici i po svojoj jedinstvenoj harizmi

Foto: Profimedia

Predsednik Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće vladi i građanima Italije povodom smrti bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija.

Vučić je na Tviteru izrazio uverenje da će Berluskoni biti upamćen kao jedan od najsnažnijih lidera u novijoj istoriji Italije.

- Berluskoni će ostati upamćen po smeloj politici zbog koje je dugo dobijao poverenje građana, ali i po svojoj jedinstvenoj harizmi. Izražavam saučešće Predsedništvu Saveta ministara i građanima Italije, uveren da će ga pamtiti kao jednog od najsnažnijih lidera u novijoj istoriji zemlje - naveo je Vučić.

 

Berluskoni je preminuo u milanskoj bolnici u 87. godini, nakon što je pre tri dana prebačen u bolnicu zbog zakazanog pregleda u vezi sa hroničnom leukemijom, od koje je bolovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (107)

Loading
Milena

12.06.2023 18:54

Iskreno saučešće

Milena Maksimovic

12.06.2023 18:55

Saucesce italijanima

Ljilja

12.06.2023 18:59

Saučešće porodici Berluskonija!

Neda

12.06.2023 19:00

Italija je izgubila odlicnog politicara. Saucesce