Mihajlović: SNS nudi REZULTATE, opozicija LAŽNA OBEĆANJA

Autor: Tanjug

Vesti

17.02.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović izjavila je danas da je cilj te stranke da se Beograd još brže razvija i da građani u prigradskim opštinama imaju jednake uslove za život kao i građani u centru prestonice.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Opozicija obmanjuje građane da se svi problemi mogu rešiti preko noći

- Naša politika su rezultati i vredan rad, a lažna obećanja ostavljamo drugima, poput Ðilasa, Šutanovca, Jeremića i ostalih, koji obmanjuju građane da se svi problemi mogu rešiti preko noći. Kad su vladali, pokazali su samo kako umeju da zaduže građane Beograda, kao što i danas imaju ideje samo kako da se potroši novac - navela je Mihajlović u saopštenju.

Kako kaže, opozicija nema nijednu ideju kako da se uštedi novac građana, da se dovedu investitori i da se novim poslovima puni gradska kasa.

Dodaje, da se vlast u Beogradu pre četiri godine "uhvatila u koštac sa brojnim nasleđenim problemima, od neasfaltiranih ulica, čitavih naselja bez vodovoda i kanalizacije ili deponije u Vinči".


"Oni su nas zaduživali, a mi smo taj dug smanjili, a da zbog toga nijedan projekat nije stao, već su svi ubrzani, od železničke stanice Prokop koja je puštena u rad, do Obilaznice oko Beograda koju završavamo posle 30 godina", navodi Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading