OGLASIO SE DIREKTOR KBC KOSOVSKA MITROVICA: Sada se zna u kakvom je stanju Dragiša Galjak koga je upucala kosovska policija

Autor:

Vesti

02.06.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor KBC Kosovska Mitrovica doktor Zlatan Elek rekao je danas da je stanje Dragiše Galjka i dalje ozbiljno i da se nalazi pod 24-časovnim nadzorom hirurške ekipe.

OGLASIO SE DIREKTOR KBC KOSOVSKA MITROVICA: Sada se zna u kakvom je stanju Dragiša Galjak koga je upucala kosovska policija

Foto: Privatna arhiva

Doktor Elek je podsetio da se Galjak nalazi u jedinici intezivne nege, sa teškim telesnim povredama, nanetim vatrenim oružjem u ponedeljak od strane pripadnika kosovske policijske službe.

- Galjak ima ulaznu ranu u predelu krsne kosti levo, i izlaznu ranu karlice levo.Takođe, ima prostelnu ranu u predelu kažiprsta. Njegovo zdravstveno stanje je i dalje ozbiljno i on se nalazi pod 24-časovnim nadzorom hiruške ekipe Klinilko bolničkog centra Kosovska Mitrovica - naveo je Elek.

U ponedeljak je 52 Srba zatražilo pomoć u KBC Kosovska Mitrovica, nakon što je Kfor upotrebio suzavac, a kosovska policija vatreno oružje protiv građana koji su protestovali ispred opštine Zvečan, prenosi Kosovo onlajn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading