HEROJSKO SPASAVANJE U SREMSKOJ MITOVICI: Čovek skočio sa mosta u Savu, dvojica muškaraca ga izvuka za samo 15 minuta!

Autor:

Vesti

29.05.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom reakcijom i prisebnošću dvojica muškaraca je spasila čoveka koji je skočio s mosta u Savu a od utapanja.

HEROJSKO SPASAVANJE U SREMSKOJ MITOVICI: Čovek skočio sa mosta u Savu, dvojica muškaraca ga izvuka za samo 15 minuta!

Foto: pixabay.com

Muškarac se davi u vodi

Sama pomisao da ste nekome spasili život svakako je za divljenje, ali ovi hrabri ljudi koji su danas spasili muškarca iz Save smatraju da su uradili ono što bi svaki čovek uradio.

Danas su u Sremskoj Mitrovici dva muškarca izvukla iz vode sugrađanina koji se davio u Savi  i spasilIi ga za samo 15 minuta, prenosi Ozon.rs.

Brzom reakcijom i prisebnošću spasili su ga od utapanja. Jednom od njih M. J.ovo je treći put da spasava na reci Savi.

Hitna pomoć je po pozivu stigla na mesto nesreće i prevezla muškarca (40) u sremskomitrovačku bolnicu. On je kako kaže potparol bolnice, iz bolničkih kola izašao na svojim nogama, jer je u vodi bio samo 15 minuta. Momci koji su ga izvukli, stvarno su heroji, dodala je.

Muškarcu (41) život je spašen brzom reakcijom hrabrih meštana Sremske Mitrovice. Njemu je pružena medicinska pomoć i poslat je na dalje lečenje.

Nesrećni čovek je, kako se nezvanično saznaje skočio sa pešačkog mosta u Sremskoj Mitrovici, negde oko 15.30 časova. Ubrzo zatim dva meštana su svojim čamcima krenuli da ga spasu, u čemu su uspeli. Izvukli su ga nakon 15 minuta od skoka u blizini međunarog putničkog pristaništa. Još nije poznat razlog skoka s mosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading