OVO JE VEOMA TEŽAK MOMENAT ZA NAŠ NAROD! Oglasio se Igor Bečić o masakrima koji su potresli našu zemlju

Autor:

Vesti

06.05.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

17 ljudi je ubijeno u dva masakra koja su potresla našu zemlju.

OVO JE VEOMA TEŽAK MOMENAT ZA NAŠ NAROD! Oglasio se Igor Bečić o masakrima koji su potresli našu zemlju

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Jako sam potresen, ove užasne i bolne vesti su nas je zatekle u Ankari na samitu parlamentarne skupštine. Ovo je veoma težak momenat za naš narod. 

Želim da ovom trenutku kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti pružim punu podršku predsedniku Vučiću za mere koje je predložio. Očekujem da Vlada otpočne što hitniju primenu mera koje je predsednik saopštio.

Istovremeno želim da naglasim nedvosmislenu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova, Ministarstvu Odbrane i Bezbednosno informativnoj agenciji u nastojanjima da obezbede sigurnost svih naših građana, a naričito dece u školama. Pozivam i MUP i BIA  na odlučno sprovođenje svih neophodnih mera bezbednosti i bespoštednu borbu protiv svakog oblika nasilja. 

Istovremeno, moram da naglasim, da je  ovo momenat koji zahteva jedinstvo države, institucija i svih građana ne samo u ovoj ogromnoj tuzi, već i u borbi protiv svakog oblika nasilja. Stoga mi je neshvatljivo da postoje mediji i pojedinci koji su u stanju da ovako tragične događaje koriste za napade, mržnju i obracune sa predsednikom Vučićem. Nije ovo momenat za tako podlo delovanje, ovo je momenat kada nam je potrebno jedinstvo na svim nivoima društva, napisao je Bečić u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading