SRPSKA LISTA: Rada Trajković prodaje maglu

Autor: Tanjug

Vesti

12.02.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je danas da je "veoma umesno" što se političarka sa KiM Rada Trajković uključila u predizbornu kampanju za lokalne izbore u Beogradu, jer su "njene ambicije i materijalni interesi" sve više u glavnom gradu, uz ocenu da je ona "instrument beogradske opozicije".

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Goran Rakić, predsednik Srpske liste

- Ona je već duže vreme samo puki instrument beogradske opozicije. Rada Trajković može da glumi velikog demokratu i patriotu samo u Beogradu, jer na KiM više niko ne pada na njen šarm i priče o poštenju i ko poznaje Radu Trajković, a poznajemo je svi na KiM, zna da ona retko pravi izlete u politiku, a da za to nije dobro nagrađena - stoji u saopštenju Srpske liste.

Kako se navodi, ona "igra ulogu hrabre političarke koja razvejava magle i ruši nepravde, a zapravo je ona ta koja prodaje maglu", te da "svi znaju i da joj je stan u centru Beograda od 116,45 kvadrata i automobil za sina kupljen državnim novcem, opredeljenim za stambeno zbrinjavanje Srba na KiM.


- Za taj novac, istina, jesu stambeno zbrinuti Srbi, članovi porodice Trajković, ali ne socijalno ugroženi i ne na Kosovu i Metohiji - stoji u saopštenju Srpske liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Lara

12.02.2018 20:21

Cini se da cela opozicija prodaje maglu. Nemaju nikakve konkretne ideje i planove, vec samo prazna obecanja u koja ni oni samo ne veruju.

Kole

12.02.2018 20:33

Rada je dobro unovcila politicku karijeru. Odavno su je kupili zuti. Sve je to ista petooktobarska banda. Zna ona dobro koliko su nas ovi iz DS-a opljackali nakon petog oktobra 2000. godine, ali je kupljena pa nema kuda.

biko

12.02.2018 20:43

Šta Rada traži u Beogradu.

KALVARIJA

12.02.2018 21:48

@biko - Rada nikada nije bila imuna na keš.