SVADBENA POVORKA SRBA PREKINULA TIŠINU U LEPOSAVIĆU! Kontejneri za glasanje prazni: Izbori nisu ni tema današnjeg dana! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.04.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored glasačkih kontejnera samo su pripadnici policije u pancirima.

SVADBENA POVORKA SRBA PREKINULA TIŠINU U LEPOSAVIĆU! Kontejneri za glasanje prazni: Izbori nisu ni tema današnjeg dana! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Sirene svadbene povorke Srba prekinule su danas posle podneva na kratko potpunu tišinu pored metalnog kontejnera uz magistralni put u blizini Leposavića, u kome je predviđeno glasanje na današnjim vanrednim lokalnim izborima. Srbi u ovom delu Kosova i ne razmišljaju o glasanju koje je organizovala Priština uprkos jasnom stavu Srba da neće učestvovavti iz dobro poznatih razloga.

Na alternativnom mestu gde je postavljen kontejner na Jarinju ceo dan nema nikoga, samo veliki broj policajaca u pancirima sa obe strane magistralnog puta Jarinje - Leposavić.

Osim velikog broja policije, po nekog vozila Euleksa i Kfora, pored biračkog mesta u Leposaviću koje je postavljeno tik uz magistralni put svadbarska kolona vozila. Nakon završetka vaskršnjeg posta gotovo da nema nedelje a da se ne čuju kroz ovaj gradić svadbene sirene.

Treće biračko mesto koje je postavljeno u blizini sela Jošanica, takođe je tik uz magistralni put. Gotovo i da ga ne bi niko primetio jer nema mnogo policije samo dve patrole, ali najviše pažnje privlače balvanima koji su tu spremni za ogrev i narednu zimu, ali se može reći možda je i u pitanju građa, piše Kosovo online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading