SAOBRAĆAJNI KOLAPS KOD JAGODINE! Kilometarska kolona na auto-putu, a evo i zbog čega! VOZAČI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.04.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počele pretpraznične gužve na putevima Srbije.

SAOBRAĆAJNI KOLAPS KOD JAGODINE! Kilometarska kolona na auto-putu, a evo i zbog čega! VOZAČI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! (VIDEO)

Foto: Republika

Pred svaki praznik na putevima Srbije stvaraju se gužve, a večeras je očigledno najteže ljudima koji su se uputili ka jugu Srbije, jer se kod Jagodine formirala kilometarska kolona.

 

 

U AMSS Srbije kažu da su uzrok zastoja radovi na putu, a zbog pojačanog saobraćaja, koji je uobičajen za ovo doba godine, došlo je i do stavranja kolona, tako da pozivaju vozače na strpljenje.

- Svuda su danas gužve zbog predstojećih Uskršnjih praznika, kod Jagodine su malo veće, jer se tamo radi. Preko dana nije bilo zastoja, ali večeras je došlo do pojačanog saobraćaja i naravno da je došlo do zagušenja. Ništa to nije neočekivano pred praznike, svi će stići gde su krenuli, samo moraju da budu malo strpljiviji - rekli su u AMSS.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading