OVO JE BOLESNO JEZIVO: Evo šta ubice iz Ripnja, Jabukovca i Cetinja imaju zajedničko! Da ti se digne kosa na glavi

Autor:

Vesti

10.04.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozne zločine u Ripnju, Jabukovcu i Cetinju povezuje isti motiv- ubice su verovale da su pod uticajem vražbina i crne magije, da im komšije i rođaci baju!

OVO JE BOLESNO JEZIVO: Evo šta ubice iz Ripnja, Jabukovca i Cetinja imaju zajedničko! Da ti se digne kosa na glavi

Foto: Facebook, V. Lukić, Shutterstock, ST/N. MANDIĆ/Instagram

Stojan I. ubio je danas svoje komšije- devojčicu (16) i dvoje odraslih, njenu tetku i ujaka. Ubica je sumnjao, kako se navodi, da mu ova porodica baca magiju, pa je krenuo u krvavi pir. Stojan je upao u kuću komšija i odmah s vrata krenuo da bode nožem muškarca i ženu, dok je devojčicu odvezao nedaleko i tamo je ubio nožem. 

Foto: Facebook, V. Lukić

Stojan I. i devojčica koju je ubio

Pre manje od godinu dana, sredinom avgusta 2022. u Cetinju, Vuk Borilović je uzeo lovačku pušku i krenuo u krvavi pir koji će zauvek zaviti ovaj grad u crno. Borilović je ubio desetoro ljudi, uključujući i dvoje dece.

Foto: Facebook

Vuk Borilović, masovni ubica sa Cetinja

Najpre je ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njene sinove Mašana (11) i Marka (8), a potom i njihovog porodičnog kuma Milana Mitrovića (37), svog ujaka Gorana Đurišica (54) koji je pokušao da ga zaustavi, a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu (74) Drecun, pa Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru (52) Radunović. Meštani Cetinja su rekli da je Borilović poslednjih mesec i po dana bio čudan, da je sumnjao da mu vračaju i da ga komšije potkradaju. 

Crna magija bila je "okidač" zbog koga je Nikola Radosavljević 2007. uzeo pušku i ubio devetoro meštana negotinskog sela Jabukovac.

Radosavljević je toga dana pretukao suprugu, optuživši njenu majku da je bacila vlašku magiju na njega. Potom je pokušao da se ubije tako što je skocio u bunar, ali ga je komšija spasao.

Foto: youtube.com/ MUP Republike Srbije

Masovni ubica iz Jabukovca Nikola Radosavljević

Zatim je uzeo lovačku pušku, za koju je imao dozvolu, i krenuo ulicom. Komšije Branislav (57) i Draginja (55) Borongić bili su njegove prve žrtve. Sledeći su mu se na meti našli Veljko Đordević (58), njegov sin Dragan (22) i tašta Marina Kutkurenović (75). Nakon toga ustremio se na kuću Bađikića, gde je ubio 15-godišnjeg Srđana.

Siniša Bađikić (36) bacio se na sina, u pokušaju da ga telom zaštiti, ali je Nikola pucao i u njega i teško ga ranio. Krvnik je zatim likvidirao Branislava Badejevića (31), naočigled njegove majke Bike i onda krenuo ka kuci svoje tašte Anike Čogić (62). Usput je naleteo na staricu Vanucu Badarević (72), koja je ipak uspela da izbegne hitac sakrivši se iza svoje kuće, ali to nije uspela njena komšinica Jelica Banković (37).

Ona je izrešetana sačmom na ulici, gde je na mestu pala mrtva. Radosavljevic je na kraju upao u taštinu kuću i ubio je, urlajuci da mu je "stara veštica za sve kriva". Uhapšen je sutradan na groblju. Lečen je u zatvorskoj bolnici u Beogradu, pošto je utvrđeno da boluje od akutne paronoidne psihoze, a 2021. prebačen je u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica" nedaleko od Niša. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading