MINISTAR VESIĆ ČESTITAO ŽENAMA 8. MART: Drage dame, hvala vam za sve što činite

Autor:

Vesti

08.03.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrasrtrukture Goran Vesić priredio je večeras povodom 8. marta, večeru za sve dame zaposlene u tom ministarstvu kako bi im ulepšao praznik. On je iskoristio priliku da svima njima, ali i ostalim ženama poruči koliko su važne za društvo.

MINISTAR VESIĆ ČESTITAO ŽENAMA 8. MART: Drage dame, hvala vam za sve što činite

Foto: ST/Nikola Mutić

Svoje koleginice je ugostio u jednom prestoničkom restoranu, koji je, na njegov predlog, ovo veče, u znak pažnje, posvetio upravo njima

- U Ministarstvu radi 268 žena, i želeo sam da im ovaj Dan žena učinim nezaboravnim. Zamolio sam i svoje prijatelje da učestvuju u iznenađenju, pa smo zajedno organizovali ovu večeru. Želeo sam na ovaj način da skrenem pažnju na njih i da pokažem da veoma cenim i poštujem sve što rade - naglasio je ministar.

Iako je, kako je rekao, svestan da će mnogi reći da 8. mart ne znači ništa ako se žene ne poštuju i ostalih 364 dana u godini, ministar je ukazao da je ovaj praznik itekako važan, jer ovaj dan treba da se posveti tome šta je sve urađeno da bi se žene izborile za prava koja im pripadaju, ali i šta sve još uvek nije urađeno, posebno kada je u pitanju borba protiv nasilja nad ženama.

- Svakog 8. marta se podsećamo koliko kao društvo napredujemo. Ipak, mnoge žene i dalje nisu dovoljno srećne i nisu zaštićene - rekao je Vesić.

 

Žene za saradnike, kaže, ne bira ciljano, ali ih ipak ima više među njegovim saradnicima.

- Nikada ne biram saradnike po tome da li su žene ili muškarci, važno je da su odgovorni i da dobro rade posao. Ipak kroz moju karijeru uglavnom imam saradnju sa ženama, i zadovoljan sam zbog toga - kazao je Vesić.

Jedna od dama zapsolena u ministarstvu građevinarstva koja je imala priliku da večeras uživa u prelepom iznenađenju koje im je priredio ministar Vesić istakla je koliko su sve zadovoljne i zahvalne  što imaju priliku da se jedno veče okupe i zajedno uživaju.

- Divno iznenađenje nam je priredio ministar Vesić. Uglavnom, tokom radne nedelje nemamo mnogo vremena da se družimo i opustimo, tako da je ovo fantastična prilika da se svi zajedno večeras lepo provedemo - istakla je mlada sardanica Jovana J. koja u ministarsvu građevine radi na poslovima komunikacije sa građanstvom.

Dame iz ministrastva je, na poziv ministra Vesića, zabavljala Ivana Selakov, takođe besplatno, a sve zaposlene su na poklon dobile i karte za koncert Saše Matića, pa im je ministar Vesić i na ovaj način dodatno ulepšao praznik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading