Ministarka pravde u Jablaničkom okrugu

Autor:

Vesti

10.02.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom susreta, ministarka Popović ukazala je na posvećenost Ministarstva pravde izgradnji što efikasnijeg pravosudnog sistema.

Ministarka pravde u Jablaničkom okrugu

Foto: Republika

U okviru obeležavanja 100 dana rada Vlade Republike Srbije, predsednica Vlade i resorni ministri posetili su danas Opštinu Lebane. Tom prilikom, ministarka pravde Maja Popović razgovarala je sa predsednikom Osnovnog suda u Lebanu Svetomirom Cvetkovićem.

Prilikom susreta, ministarka Popović ukazala je na posvećenost Ministarstva pravde izgradnji što efikasnijeg pravosudnog sistema i istakla značaj unapređenja radnih uslova zaposlenih u pravosudnim organima.

Republika

Foto: Republika

 

Sudija Cvetković je istakao da su uslovi za rad u zgradi pravosudnih organa u Lebanu, koju koriste Osnovni sud, Osnovno javno tužilaštvo i odeljenje Prekršajnog suda, na zadovoljavajućem nivou.

Tokom razgovora, sagledane su potrebe za povećanjem energetske efikasnosti zgrade putem zamene fasedne stolarije, termoizolacije fasade i zamene kotlova.

Republika

Foto: Republika

 

Takođe su razmotrene mogućnosti za poboljšanjem bezbednosnih mera, kao i potreba za zanavljanjem voznog parka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading