Bravo za Vojsku! Od sada ih možemo pratiti i na TikToku!

Autor: Republika

Vesti

19.01.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije odlučili su se za veoma moćan korak!

Bravo za Vojsku! Od sada ih možemo pratiti i na TikToku!

Foto: Tanjug

Prateći trendove i osluškujući zahteve mladih, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije jedne su od prvih državnih institucija u Srbiji, a i u regionu, koje su otvorile profil na popularnoj društvenoj mreži TikTok, a zatim su uspele da za samo četiri dana dostignu ogromnu posećenost i gledanost, posebno među mladima.

Od ponedeljka 16. januara samo tri video objave privukle su veliki broj pregleda, pohvala i komentara među pratiocima, a evidentna je i neizmerno velika podrška koju su mladi pružili ovom hrabrom poduhvatu.

Najveću gledanost ima snimak koji prikazuje jutarnje vežbanje kadeta i kadetkinja Vojne akademije, čime su pokazali kakvu snagu i budućnost imaju budući mladi oficiri Vojske Srbije.  

Na zvaničnom TikTok nalogu @odbranaivojska trenutno možemo videti i kako izgleda veoma zahtevna obuka pripadnika specijalnih jedinica, a tu je i poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka gde vidimo kako se jednom preslatkom dečkiću ostvaruju snovi da postane vojnik Vojske Srbije

Odavno je poznato da naš narod ima najviše poverenja u Vojsku Srbije kao instituciju, ali sada znamo da mlada populacija i te kako voli da prati njen svakodnevni život i rad!

Još jednom, bravo za našu vojsku!!!

@odbranaivojska Кадет Војне академије Павле Милошевић победник је пливања за Часни крст 🇷🇸 #ministarstvoodbrane #vojskasrbije #srbija #vojnaakademija #foryoupage #fyp #viral ♬ original sound - Одбрана и Војска Србије

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading