PREMIJERKA ČESTITALA EKIPI KOJA JE NAPRAVILA FILM "OLUJA": Da se nikada ne zaboravi, Srbija danas ima hrabrosti da priča o zločinima

Autor:

Vesti

18.01.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je ekipi koja je radila na filmu Oluja, i ponovila da je hrvatska akcija Oluja pogrom srpskog naroda.

PREMIJERKA ČESTITALA EKIPI KOJA JE NAPRAVILA FILM "OLUJA": Da se nikada ne zaboravi, Srbija danas ima hrabrosti da priča o zločinima

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

- Danas Srbija ima snage/hrabrosti da priča o zločinima počinjenim nad našim narodom. Zato "Dara" i "Oluja", zato državna ceremonija (od 2015.) obeležavanja Oluje, najvećeg etničkog čišćenja na tlu Evrope od II sv.rata, zato procesuranje odgovornih za ratni zločin na Petrovačkoj cesti.

- Oluja je pogrom. Da se nikada ne zaboravi. Čestitam svima koji su učestvovali u stvaranju filma "Oluja". Hvala vam. Ovo je veliko i važno ostvarenje na ponos svih nas, ali takođe izuzetno važno zbog univerzalne pravde i istine, zbog hrabrih Krajišnika kojima toliko dugujemo - napisala je premijerka na Tviteru.

Republika

Foto: printskrin/twitter

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading