MREŽA ŽENA U POLITICI: Oštro se suprotstavljamo svakom agresivnom, politizovanom stavu kojim se izlažu profesionalci i profesionalke Ministarstva

Autor:

Vesti

20.12.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mreža žena u policiji saopštila je, povodom kritika iznetih danas na konferenciji za novinare organizacija civilnog društva u vezi sa novim Zakonom o unutrašnjim poslovima, da se oštro suprotstavlja svakom agresivnom i politizovanom stavu kojem se izlažu profesionalci i profesionalke Ministarstva unutrašnjih poslova.

MREŽA ŽENA U POLITICI: Oštro se suprotstavljamo svakom agresivnom, politizovanom stavu kojim se izlažu profesionalci i profesionalke Ministarstva

Foto: Republika

''U sačinjavanju Zakona o unutrašnjim poslovima je učestvovao veliki broj policijskih službenika koji su dugo i posvećeno radili. Još jednom, napad na pripadnice i pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji svoj posao obavljaju profesionalno, odgovorno, nezavisno i stručno, zavređuje osudu'', navodi se u saopštenju Mreže žena u policiji.

Mreža žena u policiji će, kako se ističe, uvek stati u odbranu svojih koleginica i kolega i nikada neće podržati zloupotrebu policije za dnevnopolitičke potrebe i obračune.

Predstavnici organizacija civilnog sektora su ranije danas na konferenciji za novinare u Beogradu, pored ostalog, poručili da će ukoliko bude usvojen novi zakon o unutrašnjim poslovima, biti dovedeni u pitanje privatnost građana, nepovredivost mesta stanovanja, ali i zaštita drugih prava i sloboda.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading