ZABELELO SE U SRBIJI! Sneg padao čitavu noć, vozačima se savetuje oprez u vožnji! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.11.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formiran je i snežni pokrivač.

ZABELELO SE U SRBIJI! Sneg padao čitavu noć, vozačima se savetuje oprez u vožnji! (FOTO)

Foto: RINA

Tokom večernjih sati jaka kiša je na teritoriji Zapadne Srbije prešla u sneg, a beli pokrivač visine oko 15 centimetara formirao se na planinama Zlatibor, Zlatar, Golija i Tara.

- Najviše snega tokom noći palo je na području Borove Glave, sve ekipe su odmah reagovale i angažovane su na čišćenju, tako da zastoja u saobraćaju nije bilo. Prvi stepen je pripravnosti i angažovano 25 odsto mehanizacije na terenu. Vozačima savetujemo oprez u vožnji, a na deonici puta od Užica ka crnogorskoj granici moguća je i pojava odrona - rekao je za RINU Alen Mušanović ispred Puteva Užice. 

Uprkos prvim snežnim padavinama svi putni pravci su za sada prohodni i na teritoriji opštine Ivanjica. 

- Pratimo situaciju, za sada je sve pod kontrolom. Poslali smo ekipu jednu ka planini Javor koja će dežurati, snega je tokom noći palo oko deset centimetara, ali ne ugrožava saobraćaj. Svi putni pravci su preko ovih planina prohodni. Spremni smo dočekali sezonu i agregata koji su neophodni za održavanje imamo dovoljno - kazao je Vitomir Arsović iz Puteva Ivanjica.

 

 

Tokom noći, oko 20 centimetara snega, palo je i na višim planinskim predelima na planini Zlatar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading