LAĐEVIĆ: Vučić pokazao hrabrost odlaskom na Kosovo!

Autor: pink.rs / Republika

Vesti

21.01.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je boravio na Kosovu i Metohiji gde je više od šest sati proveo u razgovoru sa građanima. On im je uputio poruke mira i ulio nadu da će se situacija popraviti i da neće morati da brinu za svoju bezbednost. Gosti na TV Pink govorili su o toj poseti.

RepublikaFoto: youtube.com/Dobro jutro - Sarapa i Dea
Milan Lađević

Milan Lađević, glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa ističe da građani shvataju da država ne može u svemu da im pomogne, ali da znaju da se određena sredstva odvajaju za njih.

- Poseta dolazi nakon strašnog i tragičnog događaja. Narod je doživeo golgotu, ali je posetom pokazano da je Srbija i dalje uz njih. Vučić je došao u rizičnu posetu i to jasno govori o njegovom hrabrom i odgovornom potezu. Licemerje je ogromno, jer čujem da su ga neki optuživali što to uopšte radi - podseća Lađević.

On podseća i na intervju Đilasa u kojem je sam rekao jednom građaninu da neće razgovarati sa njim o njegovom problemu.

- Jasno je da niko ne može da primi milion i po stanovnika, ali dosta je i nekoliko primera da se shvati šta su osnovni problemi građana - ističe Lađević.

Urednik političke rubrike dnevnog lista Politika Bojan Bilbija rekao je da je poseta predsednika Srbije Kosovu i Metohiji izuzetno važna i da je nažalost trebalo da se desi jedna velika tragedija, da bismo shvatili šta se dešava.

RepublikaFoto: youtube.com/Dobro jutro - Sarapa i Dea
Bojan Bilbija

- Kroz razgovor sa narodom postali smo svesni koliko država čini za građane KiM. Oni ne bi mogli da opstanu bez pomoći. Država ne može svima da pomogne, ali bilo je važno da se ovo čuje i da svako zna pod kolikim pritiskom građani žive - kaže Bilbija.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da je bilo razloga da Vučić ne ode na KiM, a razlozi su pre svega bezbednosni. Ipak, kako ističe, predsednik je vrlo tvrdoglav.

- Vučić je otišao sa sinom kojeg retko viđamo u javnosti. Sama ova činjenica ohrabrila je mnoge. Predsednik je otišao da ga ljudi čuju, a i da on čuje njih. Poruke su mnoge i o njima se može razmišljati danima. Oni koji su za zamrznuti konflikt, bolje bi im bilo da su juče gledali Pink i šta se dešava na KiM, jer Vučić je predsednik tim ljudima i ljudska mu je obaveza da porazgovara sa njima, da ohrabri institucije koje treba da obave svoj posao, ili čak da smeni one koji taj posao ne rade kako treba - kaže Krstić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Mare

21.01.2018 13:40

Vucic je uputio poruke mira i ulio nadu da ce se situacija popraviti i da nece morati da brinu za svoju bezbednost.

Una

21.01.2018 13:52

To je velika hrabrost posle svega, ali i neophodnost.

Aleksandra

21.01.2018 13:59

Vucic obavlja svoju duznost.uz svoj narod je kada je najteze.

dejan

21.01.2018 14:02

Aleksandar Vučić je Srpskom narodu na Kosovu i Metohiji uputijo poruku daje Srbija i njen narod uz njih.