PETRIČIĆ NIJE PRI SEBI JAKO DUGO, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD DA SE OGLASI: Srbljanovićka obrisala patos tajkunskim medijima

Autor:

Vesti

10.10.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besprizorna propaganda tajkunskih medija sprovodi se iz godine u godinu po istom receptu.

PETRIČIĆ NIJE PRI SEBI JAKO DUGO, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD DA SE OGLASI: Srbljanovićka obrisala patos tajkunskim medijima

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, YouTube/Printscreen

Ne prezaju od najgorih paralela u svojim tekstovima, pa tako Srbiju upoređuju sa logorom u Aušvicu, prikazujući kako građani zaslužuju takav scenario.

Na ovu brutalnu propagandu oštro je reagovala Biljana Srbljanović.

- Dušanu Petričiću treba dodeliti gerontodomaćicu i starateljstvo. Uredniku koji pusti crtež na kome je Aušvic pravedna istorijska kazna BILO KOME treba da se izvini svima, a posebno Jevrejskoj zajednici. Ovo je već krivično delo zloupotrebe starih i nemoćnih. Petričić nije pri sebi jako dugo, ali sada postaje obaveza Centra za socijalni rad. Več je pre dve godine bagatelisao silovanje DEVOJČICA i vrištao da je ON SILOVAN (od Vučića). Sad smo prešli na "istorijsku pravdu Aušvica". Svako dalje objavljivanje radova tog čoveka je zloupotreba nemoćnog i umno obolelog, a u finansijske svrhe. Nova da se izvini za ovu bljuvotinu, Petrićiću da se dodeli tutor, da vreme koje mu je preostalo ne dočeka usran do grla ubalavljen pred svima jer nema ko da mu bruku skloni iz javnosti. Nehumano je.

Sram bilo svakog ko ovo prećuti - komentarisala je propagandu tajkunskih medija Biljana Srbljanović.

 

 

Da je propaganda po istom receptu i iz iste kuhinje, pokazuje i naslovna strana NIN-a koji je izašao 20. jula 2017.

Republika

Foto: NIN

 

 

Ovu sramnu naslovnicu odobrio je glavni urednik Milan Ćulibrk, a na kojoj je Srbiju uporedio sa nacističkim logorom u Aušvicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading