PRIČA IZ RUBRIKE VEROVALI ILI NE: Par izbegao let smrti, ali sudbina ih je ubrzo sustigla!

Autor:

Svet

10.10.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna avionska nesreća potresla je celu planetu 2009. godine, a jedan par na čudan način izbegao je ukrcavanje na koban let.

PRIČA IZ RUBRIKE VEROVALI ILI NE: Par izbegao let smrti, ali sudbina ih je ubrzo sustigla!

Foto: printscreen/youtube.com

Tragičan let 447

Naime, italijanska državljanka Johana Ganthaler sa svojim mužem Kurtom provodila je svoj godišnji odmor leta 2009. godine u Brazilu. Johana i Kurt rezervisali su avionsku kartu za povratak u Evropu, a ispostavilo se da je njihov let bio baš kobni pod brojem 447. 

Ipak, ispostaviće se da je bračni par zakasnio na svoj let, saznavši kasnije da je njihov avion završio na dnu okeana! 

Međutim, nije se ovde završila priča sa, naizgled, srećnim krajem po bračni par. Nakon što su propustili pomenuti let, Johana i Kurt završili su u avionu za Minhen, odakle su planirali da se automobilom prebace u Italiju. 

Nažalost, na samom ulasku u Austriju, nedaleko od mesta Kufštajn, bračni par doživeo je saobraćajnu nesreću.

Automobil u kome su se nalazili sudario se sa kamionom koji im je išao u susret. Johana je preminula već na putu do bolnice, dok se Kurt nalazio u kritičnom stanju. Na kraju, izgleda da sudbina ipak nije želela da dopusti bezbedan povratak bračnom paru njihovom domu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading