VUČIĆ: Zamislite da nismo napravili gasovod koji imamo, mogli bismo ljudima da kažemo već sada da neće imati struju 12 sati dnevno

Autor:

Vesti

01.10.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon što je prisustvovao današnjoj ceremoniji u Sofiji povodom puštanja u rad gasnog interkonektora Bugarska - Grčka.

VUČIĆ: Zamislite da nismo napravili gasovod koji imamo, mogli bismo ljudima da kažemo već sada da neće imati struju 12 sati dnevno

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Vučić je prokomentarisao aktuelnu situaciju koja potresa Evropu oko curenje iz jedne cevi Severnog toka 1 i iz cevi Severnog toka 2 je unutar danske ekonomske zone, dok je druga cev Severnog toka 1 koja curi, u švedskoj zoni.


- Nisam znao da li da plačem ili da vičem kada sam video šta se desilo na Severnom toku 2. Sada zamislite da se to desi negde u Crnom moru, i ostali bismo bez gasa. Zamislite da nismo napravili gasovod koji imamo, mogli bismo ljudima da kažemo već sada da neće imati struju 12 sati dnevno - kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading