SVI IH ZABORAVILI ALI NE I VUČIĆ! Sestre Valentina (11) i Anđela (12) neće više živeti u teškom siromaštvu! STIŽE POMOĆ OD PREDSEDNIKA!

Autor:

Vesti

06.09.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sestre Valentinu (11) i Anđelu (12), koje sa bolesnim roditeljima žive u teškoj nemaštini u planinskom predelu nadomak Vlasine, u mestu Drajinci, uskoro stiže pomoć i to direktno od predsednika Vučića!

SVI IH ZABORAVILI ALI NE I VUČIĆ! Sestre Valentina (11) i Anđela (12) neće više živeti u teškom siromaštvu! STIŽE POMOĆ OD PREDSEDNIKA!

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Facebook/tamaratacimisirlic

Kako Informer ekskluzivno saznaje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegovi saradnici u Predsedništvu Srbije, čim su pročitali ovu tužnu priču objavljenu na našem portalu, odlučili su da pomognu.

 

 

Naime, vest o devojčicama, Valentini i Anđeli, koje u teškoj nemaštini žive sa bolesnim roditeljima u mestu Drajinci nadomak Vlasine, duboko je potresla predsednika Vučića i njegove saradnike.

Vučić je odlučio da i lično pomogne ovim devojčicama, dok će sve nadležne državne institucije, ali i organi lokalne samouprave, učiniti sve da pronađu trajno rešenje za njihove probleme.

Republika

Foto: Printskrin/Facebook/tamaratacimisirlic

Sestre Valentina i Anđela

 

Podsetimo, mlada humanitarka Tamara Misirlić sa svojom ekipom posetila je Valentinu i Anđelu koje žive na rubu egzistencije u oronuloj kući usred šume. Da stvar bude gora do njihove kuće ne postoji ni put.

Zimi je najteže, mnogo nam je hladno -  kroz suze govori Valentina koja ima samo jednu želju.

Volela bih samo da nam se popravi kuća - kazala je hrabra devojčica.

Njihov otac Ivan je invalid, a majka Snežana ima psihičke probleme. Žive od skromne socijalne pomoći i dečijeg dodatka.

Republika

Foto: Printskrin/Facebook/tamaratacimisirlic

Sestre Valentina i Anđela sa roditeljima

 

Bedno živimo, bolesni smo, pijemo lekove - kazali su u glas Ivan i Snežana.

U kući koja se samo nije srušila ove devojčice žive težak život, a nemaju ni delić onoga što imaju njihovi vršnjaci.

Sve čega se čovek dohvati u njihovoj kući je dotrajalo i nefunkcionalno, devojčice se kupaju u koritu, nemaju čak ni svoje krevete - kazala je Tamara na društvenim mrežama.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading