REM raspisao konkurs za petu nacionalnu frekvenciju

Autor:

Vesti

10.08.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) doneo je odluku o raspisivanju konkursa za petu nacionalnu frekvenciju.

REM raspisao konkurs za petu nacionalnu frekvenciju

Foto: printskrin

REM

Kako se navodi na sajtu tog tela, Savet REM-a na sednici 29. jula doneo je odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvole za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa za područje cele Srbije.

Savet REM-a je na istoj sednici doneo odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvola za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa sa alotmenta Avala i medijske usluge radija putem zemaljskog analognog prenosa na području Grada Beograda.

"Konkurs je raspisan za pružanje medijske usluge: jedna dozvola za televizijsko emitovanje za područje cele Srbije, tri dozvole za televizijsko emitovanje za alotment Avala i 12 dozvola za radijsko emitovanje za region Grada Beograda", navodi se na sajtu REM-a.

REM je prošlog meseca odlučio da četiri nacionalne frekvencije ponovo dobiju TV Prva, TV Pink, Hepi TV i TV B92, kao i za područje Srbije Hit mjuzik FM, Radio S, Radio S2 i Plej radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading