MILO ĐUKANOVIĆ JE KAO KRALJ NIKOLA: Istorijske paralele Nebojše Medojevića - evo šta očekuje od predsednika Crne Gore

Autor:

Svet

10.08.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević predviđa da će aktuelni šef crnogorske države Milo Ðukanović kao, kako kaže, njegov idol kralj Nikola pobeći iz zemlje sa opljačkanim blagom.

MILO ĐUKANOVIĆ JE KAO KRALJ NIKOLA: Istorijske paralele Nebojše Medojevića - evo šta očekuje od predsednika Crne Gore

Foto: Tanjug/Predsedništvo CG, Profimedia

"Ðukanović je svestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cenu kod stranih mentora i obezbedi imunitet od krivičnog gonjenja. Spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu", rekao je Medojević gostujući na TV Hepi.

Za jučerašnji autorski tekst Ðukanovića, Medojević je rekao da je to "oproštojano pismo" koje je napisao svestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje , ksenofobije i satanizma ima sve manju podršku normalnih i umerenih birača DPS.

"Niko Ðukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača", naveo je Medojević i dodao:

Foto: www.profimedia.rs

 

 


"Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Ðukanovića. Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i ''suverenisti'' i sprema svoj odlazak iz zemlje. Pare su već vani, brat mu je u Švajcarskoj, sestra u Beogradu".

Kao i njegov idol kralj Nikola, kaže Medojević, pobećiće iz zemlje sa opljačkanim blagom.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading