VELIKA NARODNA IGRANKA U JAGODINI: U izletištu Potok i ove godine razvilo se najveće narodno kolo

Autor:

Vesti

08.08.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Jagodina se ove godine, kao i prethodnih 16 godina, potrudio da organizuje bogat kulturni program u okviru manifestacije Jagodinsko kulturno leto, sa sadržajima sa svačiju dušu i za sve uzraste. Svake nedelje se organizuje je se po već ustaljenom običaju velika narodna igranka.

VELIKA NARODNA IGRANKA U JAGODINI: U izletištu Potok i ove godine razvilo se najveće narodno kolo

Foto: printskrin

Dragan Marković Palma

Sinoć su za raspoloženje bili zadužene harmonikaške legende Novica Nikolić Patalo i Mirko Kodić kao i naše estradna umetnica Gordana Lazarević.  U veseloj atmosferi, pred više od 3000 gledalaca razvilo se najveće srpsko kolo. 

Jagodina i ovog leta opravdava status turističkog centra Srbije. 

Svi koncerti igranke i predstave su besplatni za posetioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoks

08.08.2022 09:46

Veliko bravo za bata Palmu

Svašta na svetu belom

08.08.2022 15:42

Zašto je urednika stid da objavi da Jagodina nema kvalitetnu vodu za piće jer je puna krečnjaka i bakterija. Šta je razog zbog kojeg niste objavili moj komentar odnosno konstataciju da bi bilo lepo da palma obezbedi kvalitetnniju vodu za piće, bez krečnjaka i bakterija?! Uostalom, raspitajte se u Jagodinskom medicinskom centru ako i oni smeju da iznesu tačne podatke!? Dosta bre više sa ovakvim tekstovima, “leba i igara”! Voda bre, vodaa!!!