Triglav putno osiguranje klikom - do bezbrižnog putovanja

Autor:

Vesti

01.08.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je došlo vreme da krenete na dugo očekivani odmor. Bilo da ste se za putovanje pripremali nedeljama ili ste se odlučili za neku od last minute ponuda.

Triglav putno osiguranje klikom - do bezbrižnog putovanja

Foto: Triglav

Ugovorite Triglav putno osiguranje, opustite se i bezbrižno uživajte u svim čarima odabrane destinacije.

Bez obzira na to koliko se pažljivo planira, letovanje može doneti brojne neprijatnosti. Kako vas bolest i nepredviđene situacije ne bi iznenadile, Triglav putno zdravstveno osiguranje je tu da vam pruži finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta.

Kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti poseban popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Polisa vam stiže na e-mail adresu, a osnovni podaci SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Za sve one koji su za svoje letovanje izabrali destinaciju u Evropi, Tunisu ili Egiptu kreirali smo posebne pakete porodičnog i individualnog osiguranja sa 50% popusta za osiguranje dece. Triglav osiguranje brine o svim građanima i omogućilo im je da ovo leto putuju rasterećeni, bez starosnih granica.

Foto: Triglav

 

Pandemija korona virusa donela je niz izazova zbog čega smo svojim korisnicima omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra. Ovim proširenjem pokriveni su neophodni medicinski pregledi ovlašćenog lekara i medicinski opravdano testiranje na bolest COVID 19, ukoliko dođe do ispoljavanja simptoma infekcije, a u cilju dijagnostifikovanja i pružanja hitne medicinske pomoći. Pacijent ima pokrivene lekove u vanbolničkom lečenju, ali i bolničko lečenje i repatrijaciju.

Pored online kupovine, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ako imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova. 

O svim navedenim osnovnim, dopunskim i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading