KAO U RINGU! Dva muškarca u Novom Sadu u opakoj tuči na semaforu!

Autor:

Vesti

29.07.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na raskrnici Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta u Novom Sadu, došlo je do opakog fizičkog obračuna između motocikliste i vozača automobila.

KAO U RINGU! Dva muškarca u Novom Sadu u opakoj tuči na semaforu!

Foto: instagram/printscreen

Juče je došlo do fizičkog obračuna dva vozača na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta u Novom Sadu. Incident se dogodio na semaforu, a šta je prethodilo obračunu nije poznato. 

Na Instagram stranici "nsuzivo.rs", objavljen je video snimak koji je pokrenuo lavinu komentara. 

Dva muškarca srednjih godina, u sred kolovozne trake na semaforu, počeli su pomahnitalo da se tuku. Niko nije prišao da ih razdvoji dok se njihova tuča razbuktavala. 

Pretpostavlja se da je vozač izašao iz automobila, jer je drugi učesnik obračuna, motociklista, čiji je motor ostao na pešačkom prelazu, prišao vozaču i pored otvorenih vrata su se gurali, a potop je jedan udario drugog šakom u glavu. Mnogi su se smejali ovom snimku, jer muškarci neartikulisano rukama mašu jedan oko drugog, a potom se rvali i bacili jedan drugog na zemlju. 

Nakon što je jedan oborio drugog na zemlju i počeo da ga udara iz sve snage, čak mu je i pomogao da ustane. 

 

 
 
 
 

 

Reakcije na ovaj video snimak su zaista različite, ali očigledno je da niko ne podržava nasilje. 

- Hahaha, dve desetogodišnjakinje - pisalo je u jednom od komentara na Instagramu. 

- Go*na od ljudi, kao da je sve u fizičkom dokazivanju, ali džabe stoka nervozna, žuri, juri. Kazniti ih obojicu oduzimanjem dozvole i maks kaznom po džepu - istakao je jedan od pripradnika ove društvene mreže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading