DEMONSTRANTI DIVLJACI! Uništili srpsku zastavu i prostorije SNS u Novom Sadu! Aida Ćorović i ne zna zašto je tu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.07.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novom Sadu večeras je održan protest ispred stanice policije u Ulici Pap Pavla održava protest pod nazivom "Buna protiv mafije".

DEMONSTRANTI DIVLJACI! Uništili srpsku zastavu i prostorije SNS u Novom Sadu! Aida Ćorović i ne zna zašto je tu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Protest je najavljena kao miran, ali su protestanti podivljali, uništavali srpsku zastavu i lomili sve pred sobom. 

Demonstranti, predvođeni Brajanom Brkovićem, koji je postao poznat po tome što je skrnavio našu zastavu, polivali su i uništavali i prostorije Srpske napredne stranke.

 

 

Kako smo već pisali, na protestu je i Aida Ćorović koja je ranije rekla da je "Srbija fašističko društvo".

Ona čak i ne zna zašto je došla na proteste, što implicira da su protesti unapred izrežirani od strane opozicionara sa ciljem da se stvore neredi.

- Pa ja nemam detaljan uvid u GUP - rekla je Aida novinarima N1.

 

 

Na protestu su i Marinika Tepić koja je u Skupštini tražila da se osudi genocidu Srebrenici i lažov Miroslav Aleksić koji je tri godine montirao aferu "Jovanjica" Andreju Vučiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading