Oštra reakcija ĐORĐEVIĆA na napade na policiju u Novom Sadu: RUŠILAČKI POHOD LAŽNIH EKOLOGA!

Autor:

Vesti

21.07.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni ekolozi i tzv. "aktivisti za zaštitu životne sredine", kao i pojedini samozvani "lideri" minornih političkih stranaka, pokušali su da spreče održavanje sednice skupštine grada Novog Sada.

Oštra reakcija ĐORĐEVIĆA na napade na policiju u Novom Sadu: RUŠILAČKI POHOD LAŽNIH EKOLOGA!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Visoki funkcioner SNS, Zoran Đorđević, oštro je reagovao na haos u Novom Sadu, koji su izazvali demonstranti predvođeni dobro poznati ekstremistom, Brajanom Brkovićem, unukom Jevrema Brkovića.

Lažni ekolozi i tzv. "aktivisti za zaštitu životne sredine", kao i pojedini samozvani "lideri" minornih političkih stranaka, danas su silom, gađajući pripadnike policije flašama i kamenjem i verbalno ih vređajući, pokušali su da spreče održavanje sednice skupštine grada Novog Sada, na čijem je dnevnom redu bilo i donošenje urbanističkog plana grada - navodi Đorđević.

Kako dalje objašnjava VD direktora "JP Pošte", demonstranti su bili predvođeni Brkovićem:

- U huliganskom, ansilničkom ponašanju prednjačili su, po običaju, dokazani "borci za demokratiju", predvođeni Brajanom Brkovićem, poznatom po uništavanju  srpskih zastava i otvorenoj mržnji prema svemu što je srpsko u srpskom Novom Sadu i srpskoj Vojvodini, a u svemu su imali "pomoć" i "kolega" iz interesne grupe i filijale stranih centara moći, kodnog imena - Ne davimo Beograd.

Đorđević je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju sa gradonačelnikom Novog Sada, Milošem Vučevićem, uz koju je objavio i reči podrške.

- Puna podrška nadležnim državnim organima u sprečavanju nasilja na novosadskim ulicama, kao i gradonačelniku Milošu Vučeviću na svim naporima koje ulaže da svoj grad učini što lepšim, boljim i funkcionalnijim mestom za život svih njegovih građana - navodi Đorđević.

Današnje nerede u Novom Sadu predvođene "lažnim ekolozima" obeležilo je to što su ih predvodili ljudi koji uništavaju srpske zastave i kojima je srpska trobojka "kič i talibanizacija".

Ovi protesti, pokazali su da određena grupacija ne preza ni od toga da policiju gađa motkama i flašama, dok srpskim policajcima viču: Je*em vam mater!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mina

21.07.2022 15:29

Ovaj bednik Zoran tzv. ministar voli da udara pecate. Svojevremeno je ali mozda i uvek udara pecate i izdaje potvrde za migrante cak na cirilici, sa svojim potpisom, koji su oni lepo pokazivali u kameru i davao im pravo da ostanu. Svi ste veliki Srbi, na racun naroda i Srbije, a obogatili ste se kriminalnim radnjama, za koje bi u Americi zavrsili na elektricnoj stolici 100%