VAŽNO OBAVEŠTENJE! Obustavljen saobraćaj na Ibarskoj kod Velikih Crljena

Autor:

Vesti

15.07.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju putniška vozila čekaju 60 minuta, na prelazu Preševo 70 minuta na ulazu i 60 na izlazu iz zemlje, podaci su Uprave granične policije.

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Obustavljen saobraćaj na Ibarskoj kod Velikih Crljena

Foto: Privatna arhiva

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje zadržavanje za putnička motorna vozila je 100 minuta, na prelazu Kotroman, na izlazu i ulazu zadržavanje je 45 minuta, a na Gostunu, takođe na izlazu i ulazu putnicka vozila čekaju 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da je na Ibarskoj magistrali kod mesta Veliki Crljeni na snazi obustava saobraćaja zbog saobraćajna nezgode.

Kažu i da će javnost biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putu.

Putevi Srbije takođe mole vozače da poštuju ograničenje brzine i postavljenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu u zoni radova na Obilaznici oko Beograda, na deonici Ostružnički most, tunel Straževica - petlja Bubanj Potok.

Na deonici petlja Merošina - Merošina od danas do 1. novembra zbog izgradnje auto-puta E-80, Niš - Merdare saobraćaj će sa državnog puta biti preusmeren preko devijacija (u dužini od 300 i 700 metara) koje su paralelne sa državnim putem.

Na auto-putu E-75, u delu petlja Pojate - petlja Paraćin do 29. jula zbog radova na rekonstrukcicji kolovoza za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd - Niš.

Na deonici Boljetinsko brdo - Donji Milanovac do 30. septembra planirani su radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-70, na deonici Ruma - Sremska Mitrovica ka Batrovcima u toku su radovi na zameni zaštitne žičane ograde u putnom pojasu pa će do 30. jula za saobraćaj biti zatvorena zaustavna traka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading