Vučić OTKRIO zašto se sedam godina ćutalo o pokušaju atentanu na njega u Srebrenici?

Autor:

Vesti

13.07.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o velikim nepravdama koje su se dešavale srpskom narodu u BiH, pa se dotakao i nemilog zamalo izbegnutog pokušaja atentata na njega u Srebrenici pre 7 godina.

Vučić OTKRIO zašto se sedam godina ćutalo o pokušaju atentanu na njega u Srebrenici?

Foto: Printskrin/RTV PINK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je zbog čega se sedam godina ćutalo o pokušaju atentata na njega u Srebrenici, govoreći o nemilom događaju u Potočarima. 

Predsednik kaže da je pričao sa jednim od učesnika u atentatu protiv njega i da ga je taj isti pozvao na kafu i ispričao mu svoju tužnu priču.

Zašto se sedam godina ćuti o pokušaju ubistva u Potočarima? Zato što je u pitanju Srbin. Dobio sam najgluplje saopštenje od onih koji su se lažno predstavljali. Tražili su neka svoja prava. Mi znamo ko su napadači, ni jedan od tih napadača nije bio Srbin. Ja sam sa jednim od njih razgovarao telefonom, iz centralne je Bosne, nisam ja zlopamtilo. Rekao je “ja sam učestovao u tome, znaš bila je takva atmosfera, izgubio sam brata od strica” rekao sam mu sve je u redu. Meni se nije dogodilo ništa strašno, samo što oni koji nisu bili tamo nikad ne mogu da razumeju kako je to stvarno izgledalo. Nama je jedino važno da gradimo najbolje moguće odnose s Bošnjacima, moguće je, sve drugo nas vodi u katastrofu - rekao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading