PUTIN UZVRAĆA UDARAC: Beogradu šalje svog Terminatora Bocana Harčenka!

Autor:

Vesti

12.01.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin munjevito je reagovao na pojačane zapadne pritiske na Srbiju, koji su kulminirali zahtevom američkih senatora da Tramp borbu protiv Rusije počne iz naše zemlje kao najvećeg ruskog saveznika. Kao odgovor, ruski predsednik za ambasadora u Beograd šalje stručnjaka za krizne situacije Aleksandra Bocana Harčenka, čoveka koji je strah i trepet za Amerikance jer ih je diplomatski porazio gde god se pojavio. A pojavljivao se uvek tamo gde su najviše ugroženi ruski interesi...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Da li će ruski predsednik Vladimir Putin pojačati vojnu i ekonomsku pomoć Srbiji? Koji zadatak će dobiti Bocan Harčenko u Beogradu?

Kome Harčenko treba posebno da se suprotstavi? Kakav plan ima ta osoba u Beogradu? Koga on želi da postrojava u srpskoj vladi?

Kakav glas bije Harčenka u ruskoj diplomatiji? Šta sve stoji u njegovoj biografiji? Šta će nam sve doneti dolazak Bocana Harčenka? 

Odgovore na ova, ali i mnoga druga, pitanja čitajte u vikend izdanju Srpskog telegrafa , kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading