JEZIV SNIMAK "ISTERIVANJA ĐAVOLA"! Žena viče na dete i ispušta krike, ono sve vreme plače! Oglasio se CZSR! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući snimak "isterivanja đavola" iz deteta raširio se društvenim mrežama.

JEZIV SNIMAK "ISTERIVANJA ĐAVOLA"! Žena viče na dete i ispušta krike, ono sve vreme plače! Oglasio se CZSR! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen

Na Fejsbuku je objavljen potresan snimak iz okoline Mladenovca, iz sela Kovačevac.

Na spornom snimku se čuje i vidi kako žena “isteruje đavola” iz devojčice, za koju se u objavi navodi da ima autizam. Dere se na nju i ispušta krike koji lede krv u žilama.

Uznemirujući snimak je napravio komšija, a stravično maltretiranje deteta desilo se 22. maja, navodi Alo.

Pretpostavlja se da se je snimak pušten u javnost da bi nadležne službe reagovale i spasili autistično dete od maltretiranja.

Nakon što je u javnost dospeo strašan snimak iz Mladenovca, na kom se vidi kako žena urla na devojčicu i “isteruje đavola” iz nje, oglasio se i Centar za socijalni rad u Beogrdu.

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu je kao organ starateljstva upoznat sa slučajem. Gradski centar je reagovao u skladu sa zakonom, procenom, procedurom i preduzeo neophodne mere iz svoje nadležnosti u odnosu na zaštitu i zbrinjavanje maloletne dece i majke. Tim stručnjaka GCSR će nastaviti da preduzima sve mere i aktivnosti u daljoj zaštiti dece i porodice u skladu sa procenom, potrebama i aktuelnom situacijom. Takođe, nastaviće se, kao i dosad, intezivna saradnja sa relevantnim institucijama i ustanovama iz sistema. -

- Detalje i dalji plan starateljske zaštite navedene maloletne dece GCSR kao organ staratljstva ne može iznosti u javnost. Na čuvanje i poverljivost podataka i isključivanje javnosti iz rada na konkretnom slučaju obavezuje nas kako zakon (Porodični zakon, član 206; Pravilnik o organizaciji, normativima i standardima rada centra za socijalni rad, član 14) tako i profesionalna etika. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading