NOVI KORONA PRESEK! Novozaraženih 342, umrlih 8

Autor: Republika

Vesti

01.05.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen je najnoviji korona presek stanja na osnovu kog se zaključuje da je broj otkrivenih inficiranih slučajeva u padu.

NOVI KORONA PRESEK! Novozaraženih 342, umrlih 8

Foto: Republika.rs, Pixabay

U Srbiji je u poslednja 24 časa na koronavirus testirano 3.978 osoba, od kojih je novozaraženih 342. Nažalost, preminulo je 8 osoba, a na respiratorima se trenutno nalazi 25 pacijenata.

Podsetimo, u Srbiji je juče na koronavirus testirano 6.648 osoba, od kojih je novozaraženih 521. Nažalost, preminulo je 7 osoba, a na respiratorima su bila 23 pacijenata.

Inače, Grčka je danas donela odluku da se u tu zemlju moće ući bez kovid propusnica, međutim, do kraja maja će na snazi sigurno ostati mera obaveznog nošenja maski u zatvorenom prostoru. Za ulazak u tu zemlju, piše grčki Katimerini, više neće biti potrebne potvrde o vakcinaciji, negativni PCR testovi, kao ni za restorane, kafiće ili kulturne institucije.

Nošenje maski na otvorenom ostaje na nivou preporuke na mestima gde su gužve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading