OVO KVARI PLANOVE ZA 1. MAJ! Biće toplo, ali spremite i kišobrane!

Autor: Republika

Vesti

30.04.2022

05:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, samo na severu pre podne pretežno sunčano.

OVO KVARI PLANOVE ZA 1. MAJ! Biće toplo, ali spremite i kišobrane!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ilustracija

Najniža temperatura od 5 do 11, a najviša dnevna od 19 do 22 stepena. Vetar slab i umeren istočni, uveče u skretanju na jugoistočni.

U Beogradu pre podne pretežno sunčano, popodne promenljivo oblačno. Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša dnevna oko 21 stepen. Vetar slab i umeren istočni, uveče u skretanju na jugoistočni.

Sutra i u ponedeljak u košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, što bi donekle moglo da pokvari planove onima koji će 1. maj provesti u prirodi. Takođe, mestimično se očekuju povremene padavine.

U narednih sedam dana promenljivo, toplo i nestabilno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će sutra i početkom sledeće sedmice biti češći u južnim i zapadnim predelima zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading